بایوس قدیمی تر را تست زدی ؟ این هم تست کن .نشد ببر گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eigor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما شنبه انشاااله باید ببرم آواژنگ. خبرش رو داخل همین فروم اعلام میکنم با تشکر
بایوس قدیمی تر را تست زدی ؟ این هم تست کن .نشد ببر گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eigor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اتفاقا قبل اینکه پیام شمارو ببینم تو سایتای خارجی سرچ زدم برای برگرداندن بایوس به ورژن قدیمی تر یه برنامه فلش کردن بایوس از طریق داس بود که دانلود کردم و یو اس بی رو تبدیل به بوتیبل کردم و کلا بایوس رو فلش کردم و بایوس رو به ورژن f7g که خیلی عالیه برگردوندم و تست کردم و اوکی شد
- - - Updated - - -
هرکاری میکردم به ورژن قدیمی تر برگردونده نمیشد.
خوب خدا رو شکر . در صورت تمایل در تاپیک زیر نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eigor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks